ADO wil Van der Hart huren maar lijkt kansloos bij vertrek Vermeer

ADO Den Haag hoopt volgend seizoen de beschikking te hebben over Mickey van der Hart. De middenmoter uit de Eredivisie wil de talentvolle doelman graag voor een jaar huren van Ajax, meldt Voetbal International.

De negentienjarige Van der Hart geldt als een groot talent, maar weigerde onlangs zijn contract te verlengen bij Ajax omdat hij daar met concurrenten als Kenneth Vermeer en Jasper Cillessen weinig kans heeft op een doorbraak. ADO Den Haag wil de jeugdinternational nu via een huurconstructie alsnog de kans bieden om minuten te maken op het hoogste niveau.

ADO neemt na dit seizoen immers afscheid van de keepers Gino Coutinho en Martijn de Zwart en wil daarom een nieuwe sluitpost aan de selectie toevoegen. Van der Hart is de belangrijkste kandidaat om volgend seizoen plaats te nemen onder de Haagse lat. Onduidelijk is of Ajax bereid is mee te werken aan een transfer, want het is de bedoeling dat Van der Hart bij een eventueel vertrek van Vermeer tweede keeper wordt achter Cillessen.

Tekst: Soccernews

Related posts