El-Ghazi: ‘Ik ben blij voor Ajax te spelen, maar kan niet in hoofd De Boer kijken’

Anwar El-Ghazi heeft er bijna een heel seizoen in de A1 van Ajax op zitten. De negentienjarige rechtsbuiten kwam in twintig wedstrijden tot veertien doelpunten en wordt in één adem genoemd met talenten als Ricardo Kishna en Lesley de Sa. De van Sparta rotterdam overgenomen El-Ghazi hoopt na de zomer deel uit te maken van het eerste elftal van Ajax.

“Ik ben heel blij om voor Ajax te spelen, ik geniet van elk moment”, zegt de Barendrechter tegen RTV Rijnmond. “Ik probeer niet met mijn hoofd in de wolken te lopen. Ik kan niet in het hoofd van Frank de Boer kijken, maar hoop wel op een kans. Ik ga mijn uiterste best doen om iedereen te overtuigen. Volgend jaar Champions League? Wie weet?”, glimlacht El-Ghazi.

Trainer Orlando Trustfull denkt dat El-Ghazi voldoende kwaliteiten heeft om het eerste van de landskampioen te halen: “De sprong die hij nog moet maken is vooral mentaal van aard. Als El-Ghazi die stap kan maken, dan wacht hem een mooie toekomst in het profvoetbal. Daar zijn vriend en vijand het wel over eens”, klinkt het.

Tekst: Voetbalzone

Related posts