Selectie voor duel met NEC: Schöne, Moisander en Duarte ontbreken

Siem de Jong keert terug in de wedstrijdselectie voor het duel met NEC. De aanvoerder is hersteld van een hamstringblessure en is het laatste duel van het seizoen, zaterdagavond in de ArenA, weer inzetbaar.

Niklas Moisander is nog steeds niet fit (knieblessure en ziek geweest. Ook Lerin Duarte (nek), Lasse Schöne (amandelen deze week verwijderd) en Viktor Fischer (hamstring) zijn niet inzetbaar. Lucas Andersen en Tobias Sana keren terug op de spelerslijst voor zaterdag.

Ajax – NEC begint zaterdag om 18:45 uur. Rond deze laatste competitiewedstrijd van het seizoen staan veel extra activiteiten gepland, zoals het afscheid van Christian Poulsen en de bekendmaking van de ‘Ajacied van het Jaar’ en het ‘Talent van het Jaar’.

Wedstrijdselectie:
Kenneth Vermeer, Ricardo van Rhijn, Mike van der Hoorn, Christian Poulsen, Kolbeinn Sigthórsson, Siem de Jong, Bojan, Joël Veltman, Nicolai Boilesen, Lucas Andersen, Daley Blind, Davy Klaassen, Tobias Sana, Jasper Cillessen, Thulani Serero, Stefano Denswil, Ruben Ligeon, Ricardo Kishna

Tekst: Ajax.nl

Related posts