Beslissing Poulsen noodzaakt Ajax tot gang naar transfermarkt

Ajax gaat komende zomer op zoek naar een vervanger voor Christian Poulsen. De routinier kondigde vrijdag aan dat hij zijn aflopende contract niet zal verlengen en dat kwam hard aan bij trainer Frank de Boer.



Hoewel Poulsen zelden in de basis begint bij Ajax, is hij een zeer belangrijke speler binnen de selectie. De Boer had de voormalig international van Denemarken dan ook dolgraag een jaar langer tot zijn beschikking gehad, vertelde hij vrijdag op het wekelijkse persmoment. “Ik respecteer de beslissing van Poulsen, maar ik had hem graag nog een jaar gehouden. Ik heb Poulsen twee keer gezegd dat wij hem als grote toegevoegde waarde zien. Maar gisteren heeft hij de knoop doorgehakt.”

De Boer overweegt serieus om de transfermarkt op te gaan om een nieuwe routinier aan zijn selectie toe te voegen. “Ik denk dat het wel belangrijk is voor deze groep dat er een ervaren speler bij komt. Dat moet dan wel echt een toegevoegde waarde zijn. We gaan niet een oudje halen die alleen maar op de bank zit en in de kleedkamer aanwezig zal zijn.”

Tekst: Soccernews

Related posts