Moisander schrikt van Ajax-spel: ‘Zeker het begin van de wedstrijd’

Ajax kwam zondagmiddag met de schrik vrij bij SC Cambuur. De thuisploeg leek tien minuten voor tijd een gelijkspel uit het vuur te slepen, maar moest in blessuretijd alsnog een tweede Amsterdamse treffer toestaan. Verdediger Niklas Moisander besefte na afloop dat zijn ploeg het nodige geluk had gehad.

“Cambuur heeft het ons moeilijk gemaakt, zeker toen zij op 1-1 kwamen”, begon de Fin zijn relaas voor de camera’s van FOX Sports. “Maar als je dan in de laatste minuut met die overwinning wegloopt, moet je wel blij zijn.” Moisander zei wel te zijn geschrokken van het spel van zijn ploeg, die mogelijk het duel in Milaan van afgelopen woensdag nog niet helemaal had verwerkt. “Zeker het begin van de wedstrijd was heel slecht. Wij hadden echt moeite met het positiespel”, zag de stopper. “We moeten deze wedstrijd in ieder geval snel vergeten.”

Tekst: Voetbalzone

Related posts