Lukoki: ‘Zou mezelf vandaag het cijfer twee geven’

Jody Lukoki verloor zondag met Cambuur in eigen stadion met 1-2 van Ajax. Hoewel de ploeg leek af te stevenen op een gelijkspel, gaat de volle buit mee naar Amsterdam. Lukoki was niet te spreken over zijn spel tegen ‘zijn’ Ajax.

Tegen FOX Sports verklaarde de aanvaller dat hij zichzelf het cijfer twee zou geven. “Hoewel we als team best aardig gespeeld hebben, speelde ik een slechte wedstrijd. Dat is jammer, aangezien ik dat uitgerekend tegen Ajax doe”, vervolgt Lukoki.

Davy Klaassen bezorgde Ajax in blessuretijd de winst. Hoewel Cambuur niet veel kansen creëerde, is Lukoki van mening dat het organisatorisch goed stond bij de club uit Leeuwarden, die inmiddels zeventiende op de ranglijst staat.

“We begonnen goed aan de wedstrijd”, zegt Lukoki. “Wij wisten ze goed vast te zetten, maar de eindfase van de eerste helft ging minder. De kansen die ze kregen, wisten ze te scoren. Dat is ook een kwaliteit”, besloot de aanvaller.

Tekst: Elfvoetbal

Related posts