De Sa: ‘Ik sta niet voor de drempel bij Ajax, maar op de drempel’

Lesly de Sa leek een paar maanden terug tegen een basisplaats bij Ajax aan te zitten, maar is inmiddels weer verdwenen uit het gezichtsveld van Ajax-coach Frank de Boer. De rechtsbuiten maakt vooral zijn minuten bij Jong Ajax, al neemt hij daar geen genoegen mee. De twintigjarige aanvaller heeft zichzelf ten doel gesteld om nog dit seizoen een vast onderdeel van de A-kern te worden, zo vertelt hij tegen Ajax Life.

Eind september en begin oktober liet De Boer de jongeling drie keer opdraven in de basiself: twee keer in competitieverband en in de Champions League-confrontatie met AC Milan. Nadien liep het aantal speelminuten terug, maar daar legt De Sa zich niet bij neer. “Ik doe er alles aan om op het hoogste niveau te spelen. Ik train standaard met het eerste mee en dan is het afwachten of ik bij de eerste achttien zit”, vertelt hij.

Voor zijn gevoel zit hij daar dicht tegenaan. “Ik sta niet voor de drempel, maar op de drempel. Of ik tijdens de winterstop word overgeheveld? Dat weet ik niet”, aldus De Sa, die naar eigen zeggen nog niet op de toppen van zijn kunnen zit. “Ik voel me nog steeds heel sterk, maar denk dat er nog wel een tandje bij kan. Dat moet me helpen echt over de drempel te komen.”

Bron: Ajaxlife

Related posts