Piqué: ‘Ajax was fantastisch’

Barcelona-verdediger Gerard Piqué was na de 2-1 nederlaag tegen Ajax in de Champions League duidelijk in zijn commentaar: “Ajax was beter dan wij en in de eerste helft waren ze fantastisch”, aldus Piqué.

“We speelden niet goed en dan weet je dat je het moeilijk krijgt in de Champions League. Het niveau is immers heel hoog.”, aldus Piqué. “Wij zijn FC Barcelona en wij moeten beter spelen. Maar nu is het aan ons om Ajax te feliciteren.” Ook Carles Puyol was duidelijk: “Ajax was in de eerste helft veel beter dan wij.”

Door de nederlaag liep Barcelona een clubrecord mis. De Catalanen kwamen de eerste 20 wedstrijden van het seizoen door zonder nederlaag en daarmee was het record van Pep Guardiola (21 duels in het seizoen 2009/2010) binnen handbereik. Daar stak Ajax dus een stokje voor.

Tekst: De Telegraaf

Related posts