‘Ajax gaat strijd aan met topclubs en aast op Engels toptalent Thomas Ince(21)’

Thomas Ince is een van de grotere talenten van Engeland en werd al in verband gebracht met diverse topclubs uit binnen- en buitenland. Vooralsnog speelt hij echter nog altijd voor Blackpool en wellicht ligt zijn toekomst wel in de Eredivisie. De Daily Mail claimt donderdagochtend dat Ajax belangstelling heeft voor de zoon van voormalig Engels international Paul Ince.

Ajax kan nog wel wat versterking voor de flanken gebruiken en zouden graag werk willen maken van de komst van de 21-jarige Ince. De dribbelaar heeft een aflopend contract bij Blackpool en mag zodoende in januari gaan praten met andere clubs. Ook Internazionale, de voormalig club van vader Paul, en enkele clubs uit de Premier League tonen interesse.

In de afgelopen transferperiode bracht Cardiff City nog met succes een bod van negen miljoen euro uit, maar Ince zelf wilde niet naar deze club verhuizen. De Daily Mail claimt dat clubs uit het buitenland de aanvaller voor slechts 200.000 euro kunnen ophalen. 35 procent van dat bedrag gaat ook nog eens naar Liverpool, de club waar Ince in de jeugdopleiding voor speelde. Hij brak echter niet door bij de gevallen topclub en is nu bezig aan zijn derde seizoen bij Blackpool, de nummer vier van de Championship.

Tekst: Voetbalzone

Related posts