Elia niet met Ajax bezig: ‘Hier vlammen’

Het lijkt er niet op dat Eljero Elia naar Ajax gaat. De vleugelspits wordt gelinkt aan de Amsterdammers, maar focust zich op zijn tweede seizoen bij Werder Bremen.

Elia kwam zaterdag met Werder Bremen in actie tegen Borussia Mönchengladbach (4-1 verlies). De 26-jarige aanvaller moest na een half uur spelen van het veld. Nader onderzoek wees uit dat hij gekneusde bekken heeft. Het is niet bekend hoe lang Elia uit de roulatie is, maar hij hoopt na de interlandperiode weer inzetbaar te zijn.

Met geruchten over Ajax is hij niet bezig. “Ik heb bij Bremen nu een trainer die in mij gelooft. Hij laat mij weer gewoon spelen”, zei de aanvaller tegen Goal. “Het gaat de goede kant op met mij. Ik was fit, tot dit weekend. Ik zit ook lekker in mijn vel en ga hier dit seizoen keihard vlammen. Vorig seizoen was voor mij een kutseizoen.”

“Ik heb nu pech gehad dat ik een knietje tegen mijn heup krijg. Ik hoop de volgende wedstrijd (tegen Eintracht Frankfurt, red.) weer erbij te zijn. Als ik hier een goed seizoen draai, dan zal de bondscoach mij in ieder geval bellen denk ik”, aldus Elia, die nog altijd hoopt op een uitverkiezing voor het Nederlands elftal richting het WK.

Tekst: Goal.com

Related posts