De Boer verwacht vandaag komst ‘Nederlandse voetballer uit het buitenland’

Frank de Boer heeft zijn verwachting over de komst van een versterking uitgesproken. De hoofdtrainer van Ajax deed dat zondag vlak voor het competitieduel met FC Groningen. Een Nederlandse voetballer die bij een buitenlandse club actief is wordt mogelijk vandaag al gepresenteerd.


“Meer wil ik er niet over zeggen”, liet De Boer weten voor de camera van FOX Sports. Ajax verwacht ook Lerin Duarte definitief over te nemen van Heracles Almelo. Beide clubs zijn er al uit. Hij neemt in de selectie van Ajax de plek in van de naar Tottenham Hotspur vertrokken Christian Eriksen.

“Hij moet vechten voor een plaats op het middenveld”, gaf de keuzeheer aan. “Hij is creatief en een type Eriksen. Lerin kan dat invullen, maar hij moet niet de nieuwe Eriksen worden. Hij moet wel zijn stempel gaan drukken op het spel van Ajax.”

Tekst: Soccernews

Related posts