Duarte schimmig over Ajax: ‘Mijn zaakwaarnemer heeft beetje contact’

Lerin Duarte leek zaterdag de matchwinner te worden in het Polman Stadion, maar Ji-Sung Park bepaalde de eindstand in het treffen tussen psv en Heracles Almelo op 1-1. De middenvelder speelde mogelijk één van zijn laatste wedstrijden voor de Tukkers. De linkspoot staat namelijk nog altijd op een schaduwlijst van Ajax.

Als Christian Eriksen voor 2 september nog vertrekt uit Amsterdam, dan meldt Ajax zich vermoedelijk weer in Almelo. Een eerder bod van één miljoen euro op de 23-jarige Duarte werd afgeslagen. Heracles zou minimaal twee miljoen willen toucheren om zelf nog de markt op te kunnen. Duarte heeft een aflopend contract bij Heracles, al kan die verbintenis door een optie nog met één jaar worden verlengd.

Duarte is echter niet bezig met een transfer. “Ik heb zelf ook nog geen contact gehad met Ajax”, zei de creatieveling na de wedstrijd tegen psv voor de camera’s van FOX Sports. “Mijn zaakwaarnemer? Hij een beetje. We zullen zien.” Duarte staat met Heracles momenteel op de twaalfde plaats in de Eredivisie. De ploeg van Jan de Jonge pakte uit de eerste vier wedstrijden vier punten.

Tekst: Voetbalzone

Zie ook eerdere berichten:
26-06-2013:De Boer: ‘Duarte ook een optie voor rechtsbuitenpositie’
26-06-2013:Heracles vernam niets meer van Ajax rondom Duarte
24-06-2013:‘Ajax wil Lukoki en Castillion ruilen voor Duarte’
23-06-2013:Spaan: ‘Maher is van buitencategorie, Duarte niet’
01-06-2013:Duarte: ‘Nu is voor Heracles het beste moment om te verkopen’
22-05-2013:Duarte houdt hoop op Ajax
21-05-2013:Smit hekelt communicatie Overmars inzake Duarte: ‘Hebben Ajax redelijk voorstel gedaan’
21-05-2013:Heracles veegt bod Ajax op Duarte van tafel

Related posts