‘Juventus wil Eriksen, Newcastle gaat voor Alderweireld’

De uittocht van Toby Alderweireld en Christian Eriksen bij Ajax lijkt steeds dichterbij te komen. Respectievelijk de Engelse Premier League als de Italiaanse Serie A zouden echter de volgende bestemmingen worden.

Volgens de Daily Express wil Juventus graag Eriksen halen. De Deense middenvelder is op dit moment op pad met de nationale ploeg, maar zou na terugkomst in Amsterdam om de tafel gaan met de Italiaanse kampioen. Althans ook Tottenham Hotspur en Liverpool op het vinkentouw zitten voor de 21-jarige spelmaker.

Newcastle United zou zich op haar beurt hebben gemeld voor Alderweireld. De club uit de Engelse Premier League zoekt een centrale verdediger en denkt dat de Belgische centrale verdediger die rol goed zou kunnen invullen. De 24-jarige Rode Duivel schermt ook met interesse van Liverpool, Tottenham Hotspur en Rusland.

Omdat Alderweireld met een contract tot volgend jaar zomer rondloopt, zou een vertrek voor alle partijen goed uitkomen. Voor 2 september, als de transfermarkt weer op slot gaat, komt er ongetwijfeld een oplossing.

Tekst: Elfvoetbal

Related posts