Zaakwaarnemer Enoh: ‘Hij heeft over interesse niet te klagen’

Fulham hoopt op korte termijn een akkoord te bereiken met Ajax over de definitieve overname van Eyong Enoh. De Kameroener, die het voorbije half jaar op huurbasis speelde bij de club van trainer Martin Jol, wil zelf graag in de Engelse hoofdstad Londen blijven, maar heeft meerdere ijzers in het vuur.

“We kunnen drie kanten op”, vertelt Stephan Breandli, zaakwaarnemer van Enoh, in gesprek met Ajax Showtime. “Of Enoh blijft bij Fulham, óf hij keert terug naar Ajax, óf hij vertrekt naar één van de andere geïnteresseerde clubs.” Bij Fulham speelde de middenvelder het afgelopen half jaar negen officiële duels.

Volgens de belangenbehartiger zijn er veel clubs geïnteresseerd in Enoh. “Naast Fulham zijn er meerdere clubs uit de Premier League, Eredivisie en Serie A geïnteresseerd”, aldus Braendli. “Ook de Bundesliga geldt op dit moment als een zeer realistische optie. We zullen zien waar het op uitloopt en hebben de tijd. De transferperiode is immers nog jong.”

Enoh werd in de zomer van 2008 overgenomen van het Zuid-Afrikaanse Cape Town. De middenvelder veroverde onder Martin Jol vervolgens een vaste plek op het middenveld, maar zou na diens ontslag onder Frank de Boer vooral de bank warm houden. In totaal speelde Enoh 98 competitiewedstrijden namens Ajax.

Tekst: Soccernews.nl

Related posts