‘Wij zijn Ajax! Wij zijn de beste!’ Boek met komische tweets over het seizoen 2012-2013

Voor Ajax-supporters die zelf een boek schrijven, koesteren we de nodige sympathie. Zeker als het in eigen beheer is uitgegeven zonder ondersteuning van een commerciële uitgever. En de titel spreekt natuurlijk boekdelen!
Vandaar aandacht voor het onderstaande bericht:

Wij zijn Ajax! Wij zijn de beste! – – boek met komische tweets over het seizoen 2012-2013

Een leuk cadeau voor jezelf of om weg te geven: voetbalhumor in boekvorm opgebouwd uit tweets. Lekker underground en ongecensureerd vanuit de beleving van een Ajacied.

Wij zijn Ajax! Wij zijn de beste! is een compilatie van komische tweets van @3HoogAchter over het seizoen 2012-2013. Dit boek is nu HIER te koop als paperback voor € 9,95.

‘Wij zijn Ajax! Wij zijn de beste!’ – Drie Hoog Achter

Na de voltooiing van de fluwelen revolutie onder leiding van Johan Cruijff was de vraag hoe de nieuwe ingeslagen beleidskoers voor Ajax zou uitpakken. Geen grote aankopen, een salarisplafond, oud-voetballers in de directie en volop ruimte voor doorstroming vanuit de eigen jeugd. Onder leiding van het Technisch Hart staat de individuele ontwikkeling van de talenten op De Toekomst centraal en het eerste elftal onder leiding van Frank de Boer moet een herkenbare vaste speelstijl hanteren.

In de zomer vertrokken belangrijke spelers als Vertonghen, Janssen, Anita en Van der Wiel, won psv de strijd om Narsingh en gaven slechts weinigen Ajax een kans om de titel te prolongeren. Maar opnieuw liet Ajax dankzij een ijzersterke eindsprint de concurrentie achter zich. Dit was het seizoen van de nieuwe ster Fischer, de comeback van Blind, de eerste interlands voor Vermeer en Europees succes tegen Manchester City.

Genoeg stof tot twitteren dus. Wederom een alternatief seizoen-overzicht via een compilatie van tweets van @3HoogAchter met de nodige kwinkslagen over het lief en leed bij Ajax en venijnige plaagstoten richting de concurrentie.

Drie Hoog Achter

Related posts