Koeman: ‘De meeste clubs zitten niet op Sneijder te wachten’

Rodney Sneijder traint weer mee bij RKC Waalwijk en dat zint Erwin Koeman allerminst. De hoofdtrainer ging ervan uit dat de middenvelder in de afgelopen dagen zijn overgang naar Turkije zou afronden, maar de broer van Oranje-international Wesley Sneijder wil nog even wachten. En dat terwijl de selectie van RKC zich volledig concentreert op de voorbereiding op de competitie.

“RKC is nou eenmaal niet in de omstandigheid dat het spelers links kan laten liggen”, zegt Koeman in gesprek met het Brabants Dagblad. “Zolang Sneijder geen andere club heeft blijft hij een van de leden van de selectie van RKC. Ik vind dat hij weinig respect heeft getoond voor de club door te roepen dat hij weg zou gaan omdat er zoveel mooie aanbiedingen zouden liggen.

“Daar heeft hij zich in vergist”, verzekert Koeman, die graag spoedig wil weten of de middenvelder blijft of vertrekt. “De meeste clubs zitten niet op hem te wachten.” Sanliurfaspor, een club die uitkomt op het tweede niveau, kondigde eerder deze week zijn komst aan. Sneijder zelf zegt dat het (nog) niet het geval is en dat hij met zijn familie wil overleggen alvorens hij de knoop doorhakt.

Tekst: Voetbalzone

Zie ook eerdere berichten:
02-07-2013: Turkse transfer Rodney Sneijder van de baan
01-07-2013: Rodney Sneijder ruilt RKC inderdaad in voor Turks B-avontuur bij Sanliurfaspor
27-06-2013: Ook Rodney Sneijder vertrekt waarschijnlijk naar Turkije

Related posts