Comitis-familie stapt uit Ajax Cape Town

De gebroeders Comitis, George en John, hebben besloten om hun aandelen in Ajax Cape Town te verkopen. Dit met tot doel om de onrust die afgelopen seizoen aanwezig was in de toekomst weg te houden bij de club. ‘Ajax Cape Town is de winnaar’, schrijven ze in een verklaring.

In het persbericht bedanken de gebroeders ook Ajax Amsterdam voor de tienjarige samenwerking. ‘We willen Ajax uit Amsterdam bedanken voor de samenwerking. Het merk Ajax heeft de voetballandschap in Zuid-Afrika verandert’, staat er.

Voor Ajax is het vermoedelijk goed nieuws, want dat betekent dat de club nu alleen nog maar te maken heeft met de familie Efsthatiou, die regelmatig met de gebroeders Comitis in de clinch lagen.

Tekst: AjaxShowtime

Zie ook eerdere berichten:
02-05-2013: Ajax Cape Town niet blij met publieke aanval Overmars
27-04-2013: Ajax woedend op Ajax Cape Town en dreigt banden te verbreken na ontslag Versleijen

Related posts