Fischer uitgegroeid tot vaste waarde Deense ploeg

Viktor Fischer is niet alleen verzekerd van een basisplaats bij Ajax, maar maakt inmiddels ook op reguliere basis deel uit van de Deense nationale ploeg. Dat kunnen we best opschrijven. Fischer ontving voor de vierde keer op rij een uitnodiging.

Bondscoach Morten Olsen riep de Ajacied in november 2012 voor het eerst op en liet Fischer toen gelijk debuteren tegen Turkije. Sindsdien zat de linksbuiten er telkens bij, al kwam hij alleen in actie tijdens oefenwedstrijden en nog niet tijdens (WK-)kwalificatieduels.

Van beide staat er een op het programma. De Denen oefenen woensdag 5 juni eerst tegen Georgië en spelen vervolgens voor het echie tegen Armenië. Als Denemarken in de race wil blijven voor het WK 2014 moet er worden gewonnen. Ook twee andere Deense Ajacieden, Christian Eriksen en Lasse Schøne, mogen zich binnenkort melden in het trainingskamp.

Tekst: AjaxLife

Related posts