‘Ajax heeft naast Duarte ook doelman Pasveer van Heracles op lijstje staan’

Ajax wilde Lerin Duarte graag overnemen van Heracles Almelo, maar het bod dat Ajax uitbracht, werd afgewezen. Volgens directeur voetbalzaken Marc Overmars van Ajax was dit direct het laatste bod van de landskampioen en dus lijkt een transfer van de baan. Het valt echter niet uit te sluiten dat Ajax binnenkort opnieuw bij Heracles zal aankloppen.

Fardau Wagenaar, journaliste bij TC Tubantia, beweert op Twitter dat Ajax interesse zou hebben in Remko Pasveer. De 29-jarige doelman heeft een goed seizoen in Almelo achter de rug en nog een contract voor een jaar, waardoor Heracles niet de hoofdprijs kan vragen. Ajax zou benieuwd zijn naar de vraagprijs voor Pasveer, die tot dusver 102 competitieduels voor Heracles speelde.

De vermeende belangstelling van Ajax zou kunnen betekenen dat de club rekening houdt met een vertrek van Kenneth Vermeer of Jasper Cillessen. Laatstgenoemde was voor het tweede jaar op rij tweede keeper en wil weer aan spelen toekomen, maar weet dat Vermeer de voorkeur krijgt. Vermeer werd onlangs echter nog in verband gebracht met het Spaanse Valencia.

Tekst: Voetbalzone

Related posts