Ajax B1 pakt de dubbel!

In een week tijd heeft Ajax B1 de dubbel veroverd. Pakte de ploeg van trainer Orlando Trustfull vorig weekeinde al het kampioenschap, deze zaterdag werd ook de beker aan het palmares toegevoegd. FC Groningen/Cambuur werd met 3-2 geklopt.

Afgelopen woensdag verzekerde Ajax B1 zich van de finaleplaats door in het restant van de halve finale tegen feyenoord met 0-2 te winnen. In de eindstrijd moesten de Ajacieden afrekenen met FC Groningen om naast het kampioenschap ook de beker te winnen. Aanvankelijk leek dat een brug te ver.

Groningen/Cambuur had in de eerste helft een comfortabele 2-0-voorsprong genomen, maar in de tweede helft had Ajax aan vijf minuten genoeg om die negatieve score om te buigen in een 3-2-overwinning.

Opstelling Ajax B1: Meendering; Lartey Sanniez, Van Bruggen, Mirani, Owusu; Bruijn (Van de Beek), Vissers (Efmorfidis), Riedewald; Clement (Dankerlui), Walian (Sno), Nouri (Dekker).

Tekst: Ajax.nl

Related posts