Nieuwe uitshirt vliegt over toonbank

De Ajacieden van Frank de Boer droegen zondag in de uitwedstrijd tegen FC Groningen voor het eerst het nieuwe uitshirt. Het nieuwe tricot voor het seizoen 2013-2014 is vanaf nu ook verkrijgbaar in de Official Ajax Fanshop. Zondagochtend was het al druk in de Fanshop, waar menige Ajacied zich al hulde in het shirt van adidas.

Het nieuwe uitshirt werd dinsdagavond al op bijzondere wijze bij enkele gelukkige Ajax-fans thuisbezorgd. Siem de Jong, Daley Blind en Kolbeinn Sigthórsson reisden per speciale Ajax-Mercedes richting fans die het shirt per ‘blinde voorinschrijving’ hadden besteld. Deze zondag is weliswaar de eerste echte verkoopdag; het nieuwste uitshirt was eerder al te bestellen via de online Fanshop van Ajax.

Veel Ajacieden lieten de kans niet voorbijgaan om het shirt mogelijk als eerste in handen te krijgen. Of beter: om zich als een van de eersten te kunnen hullen in het shirt waarin de Ajacieden per direct vooral hun uitwedstrijden in zullen spelen. Deze hele week, en in het bijzonder zondag in de Ajax Fanshop, bleek maar weer dat ook het nieuwe uitshirt tot de meest gewilde Ajax-items behoort.

Tekst: Ajax.nl

Related posts