Ajax A1 verliest laatste thuiswedstrijd van Utrecht A1: 1-2

Ajax A1 heeft de laatste thuiswedstrijd van het seizoen in mineur afgesloten. De A-junioren verloren thuis met 1-2 van FC Utrecht A1. Branco van den Boomen maakte het enige Ajax-doelpunt. Boban Lazic viel kort voor rust uit met een hersenschudding na een botsing met de keeper.

,,Het is jammer dat we uiteindelijk niets aan deze wedstrijd hebben overgehouden”, sprak trainer Fons Groenendijk na afloop. ,,De laatste thuiswedstrijd hadden we graag winnend afgesloten. Juist na dit teleurstellend seizoen.”

Tot acht minuten voor tijd leek een punt zeker voor de A1. Op dat moment ging Peter Leeuwenburgh in de fout bij een voorzet van de bezoekers. De doelman verwerkte de bal niet goed en werd vervolgens geklopt vanuit een klutssituatie in het strafschopgebied. Het was Klaiber die zijn team op voorsprong zette in Amsterdam: 1-2. Die tweede tegengoal kwam Ajax in de slotfase niet meer te boven. Volgende week zaterdag speelt Ajax A1 de laatste wedstrijd van het seizoen. Het uitduel met Vitesse/AGOVV A1 begint om 14:30 uur.

Opstelling Ajax A1: Leeuwenburgh, Martina, Tete, Kuipers, Rosheuvel (46. Van den Boomen), Anderson, Noordhoff, El Hasnaoui (81. Papamelodias), Lazic (37. Acolatse), Menig, De Bondt.

Tekst: Ajax.nl

Related posts