De Boer weerlegt opmerking Van Bommel: ‘Dan kan ik ook nog wel wat wedstrijden noemen’

Tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel van zondag tegen Willem II heeft Frank de Boer genuanceerd gereageerd op de opmerking van Mark van Bommel, dat de titel van Ajax te wijten is aan het falen van de Eindhoenaren. De Boer benadrukt dat Ajax ook meer punten had kunnen (misschien wel moeten) hebben.

”Dan kan ik ook nog wel wat wedstrijden noemen waar we het hebben laten liggen door fouten of arbitrale dwalingen’, aldus De Boer. ‘Dan waren we nu al kampioen geweest. Uiteindelijk moet iemand kampioen worden als anderen fouten maken en wie de minste fouten maakt, wordt kampioen.’

De Boer kan in een mooi rijtje komen met Rinus Michels en Louis van Gaal als hij zondag voor de derde maal op rij de titel pakt. De trainer blijft er aardig nuchter onder: ‘Als het zo zal zijn, dan is dat natuurlijk een heel mooi rijtje om daar tussen te staan. Het zijn natuurlijk niet de minste trainers’.

Tekst: AjaxFanzone.NL

Related posts