Ajax achterhaalt identiteit supporter met laserpen

En was natuurlijk slechts een kwestie van tijd, zoal wij vanochtend al voorspelden voordat Ajax de identiteit zou achterhalen van de supporter die tijdens de thuiswedstrijd tegen Olympique Marseille met een laserpen op spelers heeft geschenen. De dader is bekend, zo meldt De Telegraaf zojuist. De supporter moet zich volgende week in de ArenA melden. Hij krijgt vermoedelijk een stadionverbod. Scheidsrechter Florian Meyer uit Duitsland heeft het incident ook aan de UEFA gemeld. Ajax verwacht een boete voor het vergrijp. De Amsterdamse club wil die geldstraf op de bewuste supporter verhalen.

Ook in het uitduel in de UEFA Cup waren laserpennen onderwerp van gesprek. Toen waren het de fans van Marseille die hiermee in de weer waren. Hier werd echter geen melding van gemaakt bij de Europese voetbalbond.

Zie ook eerdere bericht:
4-11-2008: Incident met laserpen op wedstrijdformulier: boete dreigt


Related posts