‘Arsenal ziet af van transfer Huntelaar’

Klaas Jan Huntelaar staat volgens verschillende Engelse tabloids, niet langer in de belangstelling van Arsenal. De Londenaren zullen een poging doen om Roque Santa Cruz los te weken bij Blackburn Rovers, indien Adebayor vertrekt.

Nadat Manchester United in Dimitar Berbatov de gewenste aanvallende versterking heeft gevonden, lijkt nu ook Arsenal af te haken in de strijd om de diensten van Huntelaar.
Aankomende maandag zal Huntelaar zich dus weer melden op de trainingsvelden van Ajax, na een verlengde vakantie. Hiermee lijkt een vertrek van de Dremptenaar dus definitief niet door te gaan, althans als wij het nieuwe beleid van Ajax mogen geloven.
Hier staat namelijk in dat er geen ‘grote spelers’ meer mogen vertrekken als de voorbereiding op het nieuwe seizoen is begonnen. Wesley Sneijder vertrok zo vorig seizoen aan het eind van de voorbereiding naar Real Madrid

Related posts