van Geel stapte zelf op?? maar kreeg wel een afkoopsom??

Zo Oranje is eindelijk uitgeschakeld kunnen wij ons ook tenminste weer op interessante/belangrijke zaken richten. Algemeen directeur Maarten Fontein en technisch directeur Martin van Geel hebben ondanks de slechte sportieve prestaties een forse afkoopsom gekregen voor hun voortijdige vertrek bij Ajax. Dit meldt de Vereniging van Effectenbezitters (VEB) zaterdag.

De VEB is zeker van haar zaak en plaatst het tweetal zelfs op de vijfde plek in haar beloningsschandalen toptien. Ajax wilde na het vertrek van Fontein niks meedelen over een afkoopsom omdat dit tot ‘ongenuanceerde berichtgeving’ zou leiden.

Enige tijd later stapte ook Van Geel op. Volgens het persbericht waarin dit nieuws werd aangekondigd op eigen initiatief terwijl Ajax hem graag had willen behouden. ‘Nu blijkt dat Van Geel ondanks zijn vrijwillige vertrek ook een forse afkoopsom krijgt. Opnieuw wil Ajax deze geheim houden,’ schrijft de VEB.

Related posts