‘Guus Hiddink in gesprek met Ajax?’

Een van de namen van mogelijke nieuwe trainers van Ajax die rond gaat is die van Guus Hiddink. Hiddink deed vorige week nog het gerucht dat hij benadert zou zijn door Ajax af als ‘onzin’. Volgens Goal.com was de bondscoach van Rusland woensdag in Amsterdam, waar hij een gesprek zou hebben gehad met het bestuur van de topclub. De site basseert zich op ‘verschillende bronnen’.

Het zou de bedoeling zijn dat Hiddink na het EK van 2008 naar Amsterdam komt als hoofdcoach. Dat zou betekenen dat interim-trainer Adrie Koster het seizoen gewoon afmaakt op de bank bij Ajax.

Hoe serieus dit bericht genomen moet worden valt te bezien: Hiddink verlengde onlangs zijn contract nog bij de Russische bond. Bovendien lijkt het ons dat Hiidink, als hij al overweegt terug te keren naar Nederland, eerder naar Eindhoven zal gaan als vervanger van de opgestapte Ronald Koeman dan dat hij naar Ajax zal gaan.

Zie ook eerdere berichten hierover:
> Hiddink ontkent gepolst te zijn door Ajax
> ‘Ajax polste afgelopen zomer Guus Hiddink als opvolger voor Ten Cate’

Related posts