Huntelaar in de belangstelling van diverse topclubs

Vandaag is door de Engelse sportkrant News Of The World bekend gemaakt dat Manchester United en Manchester City interesse hebben in Ajax-speler Klaas Jan Huntelaar. Beide teams zullen dus tegen elkaar moeten gaan strijden om de handtekening van Huntelaar te veroveren. Huntelaar zou, omdat Ajax dit seizoen geen Champions League voetbal speelt, graag bij de club willen vertrekken. Ajax ziet een tansfer echter niet zozeer zitten. Maar als ze Huntelaar willen verkopen wil het bestuur van Ajax 27 miljoen op tafel zien.

Manchester United trainer Ferguson heeft al langer interesse in Huntelaar maar die interesse is nu pas echt bekendgemaakt. Ferguson ziet in Huntelaar de nieuwe Van Nistelrooij die 2 seizoenen geleden naar Real Madrid is vertrokken. Göran Eriksson, trainer van City, is ook een fan van Huntelaar. Eriksson meldt dat ze die 27 miljoen makkelijk kunnen betalen omdat ze financieel erg goed zitten.

Huntelaar zelf zou echter eerder naar Manchester United willen vertrekken. ‘Manchester United is een club van wereldtop. Maar, ik denk helaas niet dat ik goed genoeg ben voor z’n hoog niveau. City is een club met mijn niveau, maar naar City vertrekken? Nee, nooit!’ Aldus Huntelaar.

Bron: Soccernieuws

Related posts