Ajax likt wonden en Sneijder steelt alweer de show (Incl. video’s)

Het moet voor het bestuur nu toch wel heel duidelijk zijn, twee maal verliezen van Slavia Praag en gisteren het gelijke spel tegen Groningen. Onder tussen is Henk Ten Cate voor, maar ook tijdens de wedstrijd de grote goochelshow aan het opvoeren. Systemen en spelers wisselen net zo vaak als het weer. En het dan vreemd vinden dat het niet lekker loopt.

Ondertussen loopt de man van “slechts 27 miljoen” de sterren van de hemel te spelen en is onze Wesley de man van Madrid. Met Sneijder in de ploeg is Madrid weer een wereldploeg! Sneijder speelt zelf geweldig en laat ook anderen beter presteren. Als de geldwolven in hun ivoren toren even hadden nagedacht dan zaten we waarschijnlijk in poule A van de Champions League. En was Sneijder weer man of the match. Maar ach; er staat 50 miljoen op de bank en dat telt kennelijk alleen bij de NV Ajax.


Sneijder maakt de 0-2 tegen VillaReal


Sneijder maakt de 0-4 tegen VillaReal

Related posts