‘Perez gebrand op duel van zondag; Deze zomer gesprek over toekomst met Ajax’

Kenneth Perez laat de berichten over een mogelijk vertrek bij Ajax voor wat ze zijn. Toch is hij diep van binnen gebrand zijn gelijk te halen. Die kans is er zondag; als Ajax vecht tegen de oud-werkgever van Perez: AZ, om een plaats in de voorronde van de Champions League. Perez lijkt zijn laatste kans te kunnen pakken nu Wesley Sneijder geblesseerd is op zijn favoriete plek; achter de spits.

Over zijn verdere toekomst wil Perez nog niet veel kwijt. Komende zomer gaat hij met Ajax praten over zijn toekomst bij de Amsterdamse club, zo verklaarde zijn zaakwaarnemer Karsten Aabrink. ,,Of Wesley Sneijder vertrekt of niet zal weinig aan zijn situatie veranderen. Kenneth respecteert de keuze van Henk ten Cate, maar we zullen wel gaan kijken hoe we zijn carrière het best kunnen afsluiten.” De Deen heeft nog een doorlopend contract tot 2009.

Related posts