Rosales nu toch weer wel in beeld bij River Plate?

Argentijnse media melden dat Mauro Rosales toch weer in beeld is bij River Plate. De Argentijnse club was al tot een akkoord gekomen over de transfersom van een andere rechtsbuiten; Lavezzi, van San Lorenzo. De transfer schijnt nu alsnog te zijn afgeketst vanwege onenigheid over de betalingsvoorwaarden. Volgens Minutouno.com zou River Plate op hele korte termijn nu duidelijkheid willen hebben van Rosales. De Argentijn lijkt bij Ajax nu zowel De Mul als Leonardo voor zich te hebben. Bovendien kan eventueel op Babel uit de voeten op de rechterflank.

Zie ook eerdere berichten hierover:
15 januari 2007: ‘Rosales uit beeld bij River Plate’
8 januari 2007: River Plate wil na afketsen transfer Lavezzi nu echt werk maken van Rosales
3 januari 2007: River Plate heeft Mauro Rosales op reservelijstje staan
20 november 2006: Van Gelder: ‘Rosales wil vertrekken’. Speler zelf noemt bericht onzin
18 januari 2006: ‘Ajax wil Rosales toch verhuren aan River Plate’

Related posts