Ajax loot thuisduel tegen ADO Den Haag in 3e ronde beker

Ajax werd gisteravond laat tijdens de loting voor de derde ronde van het toernooi aan ADO Den Haag gekoppeld. De Hagenezen moeten dus opnieuw naar Amsterdam. De Haagse club won eerder deze week in de ArenA met 6-1 van Turkiyemspor. De club speelde dat duel onder protest omdat er geen Haagse-fans mee mochten wilde men dat het duel in Den Haag gespeeld zou worden. De Haagse burgemeester en de KNVB zaten daar echter niet zo op te wachten.

Ook voor het bekerduel tegen Ajax zullen geen Haagse fans naar Amsterdam af mogen reizen. Door ongeregeldheden de afgelopen jaren is vorig jaar besloten dat er geen fans van de uitspelende ploeg bij duels tussen beide teams aanwezig mogen zijn. Het duel wordt gespeeld op 7,8 of 9 november. De definitieve datum maakt de KNVB vandaag bekend.

De complete loting:
Ajax – ADO Den Haag
Vitesse – PSV
RKC Waalwijk – Feyenoord
AZ – SV Meersen
FC Groningen – NAC Breda
Jong AZ – SC Genemuiden
Achilles ’29 – Sparta Rotterdam
Haarlem – FC Den Bosch
FC Twente – NEC
Roda JC – ASWH
De Graafschap – Emmen
RBC Roosendaal – FC Eindhoven
Be Quick ’28 – Willem II
FC Utrecht – Rijnsburgse Boys
MVV – Stormvogels/Telstar
Go Ahead Eagles – Excelsior

Related posts