RKC Waalwijk spant arbitragezaak aan tegen Willem II inzake Frenkie de Jong

0810frenkie_de_jong

RKC Waalwijk heeft een arbitragezaak aangespannen tegen Willem II, zo meldt het Brabants Dagblad vanochtend. De inzet is de transfer van Frenkie de Jong vorige zomer naar Ajax. Op grond van afspraken die gemaakt zijn toen de clubs gezamenlijk een jeugdopleiding hadden zou de Waalwijkse club recht hebben op 40 procent van de door Ajax betaalde vergoedingssom.

RKC heeft de vergoedingssom bij de KNVB opgevraagd. Daar staat een symbolisch bedrag van een euro geregistreerd. RKC voert aan dat de transactie met De Jong niet los gezien kan worden van het huren van Lucas Andersen. RKC claimt een vergoedingssom van 90.000 euro.

Related posts

22 Comments

      1. Litmanen

        Gelijk hebben ze. Die kleine clubs hebben ook hun rechten. Wat tien miljoen voor Ajax is, is 90.000 voor RKC.

  1. Sonsee

    Na het goede nieuws van Traore vind ik dit toch wel vrij nutteloos. Laat RKC en Willem II dat lekker zelf uitzoeken onderling

  2. AFCA my World

    Wat hebben wij hier mee te maken? Wij zijn blij met Frenkie,toppertje voor de toekomst en hun problemen lossen ze zelf maar op ! ??

  3. Iceman

    RKC ik geef jullie 0,60 en houden jullie dan op met het gezeik wat een drama zeg ik zal het wel doneren wat is het Gironummer waar het mega kapitaal naar toe moet?????? ❌❌❌ Ajacied for Life.

  4. fjonkman

    Ook al gaat het om een (inmiddels) Ajacied.. Dit mogen RKC en Willem II lekker samen uitzoeken.. Next topic please!! Nog een buitenspeler op de korrel Marc???

Comments are closed.