VI: ‘Overmars drijft ADO als een Dagobert Duck tot waanzin inzake Becker’

1224sheraldo_becker

ADO Den Haag hoopt nog steeds zich te versterken met Sheraldo Becker. De aanvaller wil zelf graag naar Den Haag, de club wil hem graag hebben, maar volgens Voetbal International ligt Marc Overmars flink dwars: Overmars wil niet verhuren maar verkopen en wil twee ton voor Becker.

‘Een transfer leek geen hels karwei, maar daar denken ze in de Hofstad inmiddels heel anders over. In de voorbije weken dreef Marc Overmars de Hagenaars tot waanzin. Een reputatie die hij bij vrijwel alle Nederlandse clubs geniet. Met Ajax onderhandelen is een ruw gevecht aangaan met de directeur voetbalzaken, die zelden van wijken wil weten’, zo verteld Ajax-watcher Freek Jansen in de nieuwe papieren uitgave van Voetbal International.

Overmars houdt vast aan de transfersom van twee ton voor Becker, die bij Ajax nog een contract voor één seizoen heeft. ‘Het is de harde manier van zaken doen, die Overmars tot een zeer begenadigde verkoper heeft gemaakt. Een kwaliteit waarmee hij de clubkas van Ajax heeft opgebouwd tot een roemrijke schatkamer. Als een Dagobert Duck kan hij vanaf een duikplank elke dag in een gigantisch bad vol munten springen. Het lijkt een favoriete hobby te zijn van de beleidsbepalers in Amsterdam’, aldus Jansen.

Zie ook eerdere berichten:
08-08-2016: ADO hoopte op huren maar Ajax wil Becker alleen verkopen
06-08-2016: 
Becker staat voor overgang naar ADO
31-07-2016: 
‘ADO wil Becker overnemen van Ajax’

Related posts

83 Comments

    1. De seijs

      De clubs moeten niet denken dat ze de mindere voetballers voor een appel en een ei kunnen halen bij ajax. Wij moeten altijd de hoofdprijs betalen bij de clubs ze bekijken het maar!

          1. Rinus

            120mlj/100=1,2×2=2.4mlj=200.000 per maand bij een rente van 2%, beetje handig financieel mannetje haalt er nog wel meer uit

          1. Remco425

            Dat is niet Ajax, dat is voetbal tegenwoordig. Maar moet Ajax z’n spelers dan maar gratis wegdoen?

      1. BobbyHaarms

        Daar heb je helemaal gelijk in De Seijs, wij betalen altijd de hoofdprijs en andere clubs komen wel effe goedkoop shoppen. Maar Marc moet niet met zijn reet op die enorme transfergeldberg blijven zitten maar zorgen dat Ajax weer een club wordt met aanzien, zowel nationaal als internationaal. We zijn nu lang genoeg het lachertje geweest.

    2. De seijs

      Ze denken dat ze voor een appel en een ei bij ajax kunnen shoppen. Als ajax spelers moet kopen bij de Hollandse clubs moeten ze altijd de hoofdprijs betalen. Ze bekijken het maar 2 ton waar praat je over!

  1. Indojood

    In deze heeft Overmars gelijk. ADO denkt zeker gratis spelers te halen. Twee ton is een schijntje vandaag de dag.

  2. woody79

    wat moet ie anders? zeggen tegen meneer (hamster)wang dat het hamsterdagen zijn? u krijgt 50% korting.

    1. 11Younes11

      Precies. Becker is voor ado een versterking, dus waarom zou Ajax ‘m dan gratis weg doen. Anders speelt ie toch lekker een jaartje bij Jong-Ajax, geen probleem hoor.

  3. AjaxJay070

    Hahaha, wat een joke dit. Becker is meer waard. Dit is de enige manier van zaken doen, chapeau

  4. JohnDoe77

    Klinkt als een eerlijke prijs voor de opleiding en een jaar contract. Is dat Chineesje door de munten heen? Nu hopen dat Marc ook even stevig gaat onderhandelen bij het binnenhalen van Dost en Ziyech!!

  5. Wembley71

    In dit geval heeft de geldsmurf wel gelijk. Als je daar op bezoek gaat word je voor alles en nog wat uitgemaakt en wordt er openlijk racistische shit over donkere spelers en delen van de Nederlandse bevolking heen geflikkerd. En denken ze notabene een donkere speler voor niets te kunnen ophalen?? Tief op Haags tuig❌❌❌

        1. Indojood

          Zeker, als je het maar niet bij je afhaalchinees haalt. Op de Zeedijk en in Chinatown in Den Haag zijn er prima authentieke eettenten.

          1. Indojood

            Heb veel contacten daar (veel Indo’s en Indonesiërs) maar ik heb er nooit gewoond. Woon er nu wel in de buurt.

          2. Indojood

            Eerste 10 jaar in Jakarta, vervolgens 15 jaar Amsterdam. Die tijd heeft me wel gevormd met mijn Amsterdamse vrienden en vriendinnen. Daarna ben ik gaan zwerven.

          3. imoJC

            Mijn moeder ras Amsterdamse mijn vader import maar fanatiek Ajax supporter. Zowel Amsterdams machtig als ook het plat Haags 🙂 Een keer naar een wedstrijd geweest van Ado. Die tegen Ajax waar Cruijff HET doelpunt maakt over Thie heen met z’n veters van z’n kousen in zijn hand. Verder wel naar Holland Sport geweest.

  6. -buitenkantje rechts-

    Begin Freekie niet echt serieus meer te nemen na dit soort vooringenomen teksten..
    Na Derksen hoef je de VI niet meer te lezen.. Tendentieuze verhaaltjes om maae zoveel mogelijk lezers te pleasen..

    1. Remco425

      Tijdens Derksen ook al niet. Schfeeuwende teksten op de cover die helemaal nergens op sloegen waren geen uitzondering. De verkoop loopt al jaren terug, dussss….

  7. Vakje129

    Die Chinees ? denkt natuurlijk , lekke makkelijk ,ja jammer ook jij moet gewoon betalen !!

  8. SPHAFCA

    Rot toch op met die kut hagenezen, zou helemaal geen zaken doen met ADO als ik overmars was

          1. AjaxJay070

            Hahhaa, als dat zo geweest zou zijn had ik op een groen geel forum gezeten? woon aan de jachthaven. Als je in de buurt bent kom gezellig een biertje doen. Mike Havenaar woont naast me

          2. De seijs

            Ja dat is goed ben daar nog wel eens in de buurt. Zowel als in scheveningen als Den Haag allebei gezellig . Heb er veel gewerkt en kom er graag. we spreken wel eens af.

    1. AjaxJay070

      Klopt idd, schijnt dat ze al bezig zijn met het papierwerk om Traore te huren van Chelsea

        1. BobbyHaarms

          Zou eindelijk eens goed nieuws zijn. We vreten onszelf al dagen op wachtend op nieuws wat maar niet komt.

          Het wordt tijd voor een flinke opsteker voor ons supporters.

  9. fjonkman

    Ik snap niet dat er ADO zo wanhopig wordt van een bedrag van 2 ton. Als Wang wil, kan ie dat lachend betalen. Marc heeft groot gelijk, 2 ton is een schijntje voor een talent als Becker en als hij zich doorontwikkelt kunnen ze hem met dikke winst doorverkopen.

  10. KBouter

    Traore gaat gehuurd worden las ik, niet gekocht, verder las ik dat Overnars zo gierig is, dat hij zijn hand nog op zijn eikel houd als hij klaarkomt. Maar gelijk heeft hij, geld kun je maar 1 x uitgeven.

  11. Ajaciedje14

    De telegraaf meld dat Ajax een overeenkomst met Chelsea zou hebben over een jaar huren van Traore

  12. Wandapanda

    Met de kennelijke komst van Traore gloort er licht aan de horizon. Meetsl kloppen de geruchten van de Telegraaf wel. En wat betreft de verkoop van spelers: als ADO Becker wil moeten ze er gewoon vor willen betalen. Anders niet. Meneer Wang zal dit zeker begrijpen. ?

  13. Niels1983

    Eindelijk geweldig nieuws hoop dat ze een optie tot koop hebben kunnen bedwingen maar eindelijke ieder geval voor dit jaar de gewenste spits

  14. rexxo

    Mooi laat ze maar lekker goed dokken,tokkies achter de duinen.
    Andersom vragen ze 3x de hoofdprijs en ieder jaar oerwoudgeluiden.
    Sambal bij??

Comments are closed.