Klaassen: ‘Tweede helft speelden we ze van het kastje naar de muur’

0807sparta-ajax_klaassen_cassierra

Op de eerste competitiezege van Ajax in dit nieuwe seizoen bij Sparta was weinig af te dingen. Volgens Davy Klaassen ging het in de eerste helft allemaal niet zo gemakkelijk. Zelfs het verhaal van ‘de geparkeerde bussen‘ werd weer als excuus genoemd. ‘We wisten niet echt de ruimtes te vinden. Ze parkeerden de bus achterin. In de tweede helft vond ik dat we ze van het kastje naar de muur speelden, tot de rode kaart eigenlijk. We hebben niet veel weggegeven, de tweede helft was zeker goed’, aldus de aanvoerder van Ajax.

Klaassen mopperde over de kaarten die Ajax kreeg, waardoor Veltman met rood naar de kant moest. ‘Dat was overdreven. Als hij het aan onze kant doet, moet hij dat aan de andere kant ook doen.’

Bron: FOXSports

Related posts

28 Comments

  1. Amoebe

    Laten we niet overmoedig worden. Punten in de tas en door.

    Eerste wedstrijd tegen sparta zegt niet veel.

    1. Amoebe

      De kaarten waren indd klote!

      Scheids gaf ze wel erg makkelijk en zorgde juist voor irritatie waar hij ze eigenlijk binnen de perken moet houden.

      1. jojocoolio

        Die kaarten sloegen nergens op… Volgens mij krijgen ze bonus punten voor elke kaart die getrokken wordt…

      1. HURBIE

        Net wat je zegt Anton een heel heel heel klein beetje
        Had net zo goed FDB op de bank kunnen zitten

    2. BobbyHaarms

      Er is gewonnen en dat is gewoon positief. Het verhaaltje van Davy doet alleen wel weer sterk denken aan afgelopen seizoen. Als je hem zo hoort heeft een superieur Ajax dat Sparta van de mat geveegd, nou dat valt ook wel weer mee. Anyway, genoeg verbeterpunten en hoop dat de verdediging weer net zo stabiel wordt als afgelopen seizoen want een beetje tegenstander wandelt hier gewoon weer fluitend doorheen.

  2. rickert

    Het was een mooie start van het seizoen, deze lijn voortzetten, dan komt het meer dan goed met ons Ajax. Fijn dat we Sinkgraven ook weer eens leuke dingen zien doen!

    1. dickst14

      Blijft toch een talent met verrasing in zijn spel. Is niet da sterkste in duels, maar daar moet evenwicht in gezocht worden. Ronald de Boer was ook niet de sterkste. Dus Sinkgraven: slimmer worden en Bosz zoek het evenwicht.

    1. De seijs

      Inderdaad die kaarten waren zeker overdreven. Maar dat weet je elke eerste wedstrijden van een nieuw seizoen hebben de scheidsrechters opdracht om zoveel mogelijk op te treden. Zielig maar bekend. En ja tegen ajax kaarten geven dan scoor je punten bij de scheidsrechter commissie. Dus worden ze ook makkelijk gegeven. Dezelfde overtredingen van de tegenpartij word niet bestraft. Kijk het maar na. Nogmaals jammer maar bekend.

  3. f-side64

    was gewoon 1 slechte wedstrijd omdat je pas na de rust afstand nam had gewoon 0-6 moeten zijn

  4. fjonkman

    Ze hadden gewoon de pech dat die 1-1 er meteen inviel.. Als die er niet in was gegaan, had je een heel ander spelbeeld gekregen. Nu kreeg Sparta weer schwung en zag je de onzekerheid bij Ajax er in sluipen. Maar dat herstelden de jongens na rust meteen. Knap uitgespeeld, jammer van die kaarten, maar 3 punten in de tas en lekker terug naar huis. Op naar volgende week! Fijn dat we weer begonnen zijn! ?

  5. Kuijff

    Sinkgraven maakt zowaar een Fischer-in-zijn-goede-tijd-goal. Lekker, hoor!

    El Ghazi speelde ook goed.

    Lichtpuntjes, zoals ook de goal van Cassiera dat was.

    Verder bouwen, nog wat geduld hebben. En blijven hopen dat Bosz Schöne zijn kans zal geven. Waarom zien trainers zo weinig van de toegevoegde waarde van deze prachtige voetballer??

Comments are closed.