Roemeense jeugdinternational Calcan op proef bij Jong Ajax

0718andreas_calcan

De 22-jarige buitenspeler Andreas Calcan (op foto links) traint vanaf dinsdag mee bij Jong Ajax, zo meldt Voetbal International. De Roemeen was eerder op proef bij Willem II. Volgens VI wilde Willem II graag doorgegaan met Calcan, maar de Tilburgs club kon geen akkoord bereiken met de speler.

Calcan speelde afgelopen zaterdag, in de met maar liefst 8-1 gewonnen wedstrijd van de Brabanders tegen De Graafschap prima. Op trainingen had hij ook al overtuigd. Volgens de zaakwaarnemer van Calcan; voormalig Nederlands elftal speler Dries Boussatta, was Willem II onder de indruk van de speler. Volgens Boussatta gaven de Tilburgers aan dat ze “nog nooit zo een groot talent hadden gezien in de laatste paar jaar. maar het aanbod strookt niet met de feedback die ik kreeg van de club’, stelt Boussatta.

Boussatta: ‘We bekijken deze week de andere opties. Vanaf morgen traint hij mee met Jong Ajax. Mogelijk komt daar nog iets uit, maar er is bijvoorbeeld ook een Russische ploeg die hem aan het werk wil zien en een aantal Eredivisie-clubs hebben interesse getoond.’

Andreas Calcan speelde tot nu toe 42 competitiewedstrijden voor Universitatea Cluj, maar mag daar (gezien de opmerkingen van Boussatta vreemd genoeg) vertrekken.

Bron: VI.nl

Related posts

24 Comments

  1. -buitenkantje rechts-

    22 jaar.. Ben je al veteraan tegenwoordig bij Ajax..? Ken hem niet.. Maar als de berichten kloppen misschien een goede aanwinst voor op de vleugels..

    1. De seijs

      Als ajax al de half talentvolle spelers een niet kocht. Dan hadden voor die prijs van al die gasten een paar echte spelers kunnen kopen. En die toppers hadden dan gelijk in kunnen stromen. Dan spelen we zeker op zeker .

    1. HURBIE

      Allemaal leuk die gasten maar laten ze eerst maar het EERSTE aan het spelen zien te krijgen

    2. BobbyHaarms

      Nou ondertussen mogen ze er bij Ajax wel een schoolplein bij bouwen…De Toekomst 2 ?

      1. -buitenkantje rechts-

        Misschien krijgen we dan eindelijk het pleintjesvoetbal weer terug..?

  2. bloedgroep AFCA

    hopelijk kan hij goed meekomen en groeien en wordt het een grote…hoop het zo en dan niet verpatsen maar koesteren

  3. War

    Ik lees pas een heel verhaal, dat oranje onder 19 zo goed is en dat dit komt door alle goede talenten van pisvee, want pisvee is zo goed bezig de laatste jaren met de jeugd en dat gaat nu zijn vruchten afwerpen.
    Inderdaad 1-5 wat een talent !!!!!

      1. War

        Helemaal gelijk, in het verhaal stond dat er 5 pisvee spelers de motor vormen van dit team en zonder hen zou het niets zijn, het resultaat is bekend

  4. bloedgroep AFCA

    jeugd heeft de toekomst…behalve bij Ajax…daar worden ze verkocht voordat de toekomst er is…of ze er klaar voor zijn of niet, zolang de big bucks maar rollen…against modern football

Comments are closed.