Babel: ‘Terugkeer naar Eredivisie is zeker leuk, maar alleen naar Ajax’

0622Ryan_Babel

Ryan Babel ziet een tweede terugkeer naar Ajax best zitten. De aanvaller speelde in het seizoen 2012/2013 al voor de tweede keer in Amsterdam na zijn vertrek op jonge leeftijd naar Liverpool., zo verteld de 28-jarige aanvaller sluit niet uit dat hij in de toekomst nog een keer terugkeert bij Ajax. ‘Een terugkeer naar de Eredivisie zou me zeker weer leuk lijken, maar alleen als het naar Ajax zou zijn. Ik zou nooit voor een andere club uit willen komen’, vertelt Babel in een uitgebreid interview met Goal.com.

Een snelle terugkeer van Babel lijkt er echter niet in te zitten. Er lonkt een toptransfer in Turkije. Besiktas heeft al een bod uitgebracht op de oud-Ajacied en een vertrek bij Kasimpasa lonkt. ‘Het is een club die hard gewerkt heeft om stappen te maken en ik ben blij dat ik daar deel van uitmaak. Maar mijn doel is het hoogst haalbare en dat is natuurlijk de uitdaging om voor de top drie van Turkije uit te komen.’

Daarnaast behoort een terugkeer naar de Premier League of een vertrek naar Amerika tot de opties. ‘Engeland is natuurlijk een tof voetballand en voor een terugkeer zal ik altijd openstaan. Mits het een club is waar ik me goed bij voel. De realiteit is dat Engeland er op dit moment niet in zal zitten.’

Bron: Goal.com

Related posts

44 Comments

  1. RFledderus

    Goeie speler met snelheid, en een heerlijk schot! Breng maar weer terug..

      1. Geroldkohlen

        hunter is niet haalbaar helaas, dat urby nog niet terug gehaald is snap ik ook niet en kadlec tja dat weet ook zo net nog niet. ik heb geen idee ik heb wel mijn wensen en de rest van de supporters ook maar heb nog niet 1 spits gehoord tot nu toe waarvan ik denk ja dit word wat aankomend seizoen, dus het zal nog even duren denk ik zolang we maar door de cl voorrondes komen zodat pisvee de bonus moet delen met ons!!! en kampioen worden aankomend seizoen!!

        1. JoshauNathanael

          ik zie liever een gevestigde naam in plaats van een onbekende Tsjech.

  2. f-side64

    Ik niet die koos ook voor het geld in dat geiten neuker land genaamd Turkije

  3. Mikeeo079

    Waarom niet?! Ervaring erbij Babel en heitinga plus kadlec, als het allemaal binnen de normen blijft met salarissen zou ik het zeker doen!!!!

    1. Velibor

      Van mij mag het want het wordt een zwaar jaar om kampioen te worden,bekerfinale winnen en halve finale CL dan heb je met alle schorsingen wel een paar extra spelers nodig die wat kunnen natuurlijk!

  4. Royb020

    Het is wel een topper!! Maar denk niet dat ie ooit nog voor Ajax zal spelen! Doet me wel wat dat hij niet voor een ander club gaat uit komen niet in Nederland!!

  5. f-side64

    babel voegt nx meer toe aan ajax deed hij al niet meer toen hij van hoffenheim terug kwam

  6. AjaxBarcelona

    Nu of straks, Babel is altijd welkom. iedereen wist dat hij slechts voor een jaar terug zou komen naar Ajax om zich weer in de kijker te kunnen spelen. Jongen had groot gelijk. Wie weet 2017. Hebben we ook vast nog wel wat ervaring nodig.

    1. f-side64

      Nee babel is teveel op geld gefocust straks komt er 1 Arabier dan speelt hij voor tig x meer salaris in 1 zandbak landje en ajax heeft het nakijken.

      1. FrankiC

        Vind ik niet. Hij kocht zich met eigen geld vrij bij Hoffenheim om zich weer via Ajax in de kijker te spelen. Het zat ‘m wat tegen, maar dat is vooruitkijken ipv voor het geld blijven (Bogarde). Is wel een beetje een 2 spitsen systeem aanvaller, vind ik. Maar in de punt zou het ook kunnen en positie uitvechten met Milik.

  7. -buitenkantje rechts-

    Leuke uitspraken voor de bühne.. Maar als je zijn verhaal leest is geld zijn belangrijkste drijfveer.. Kan me niet voorstellen dat een transfer naar een subtopper in Turkije nou zo’n droomtransfer voor hem is.. Ik denk dat z’n droom dan voornamelijk over zijn bankrekening gaat.

  8. f-side64

    dat zij ik al als hij in de zandbak kan spelen voor meer is hij zo weer weg

  9. Teuntje

    Ik vind het een fijne speler, die eerlijk is geweest over z’n terugkeer een paar jaar geleden.
    Van mij mag hij terug komen, voegt zeker iets toe aan het team!

  10. Iamsterdam2015

    Heintje Babel. Was zeker een goeie speler en zal best nog aardig kunnen ballen. Maar of hij nu nog DE broodnodige versterking is betwijfel ik. Ook hij heeft zijn beste tijd gehad. Als hij nog zo goed was had hij op z’n minst een uitnodiging gehad van Guus.

  11. AFC AJAX

    Jaa hoop het wel was paar seizoenen geleden fan van hem goede snelheid en een lekkere linksbuiten

    1. AjaxBarcelona

      Jij volgt Ajax voor het eerst. Een jaartje nu? Verdiep je eerst in de historie anders blijven je opmerkingen wel erg dom.

  12. KBouter

    Babel was 10 jaar geleden al geen succes, 2 seizoenen geleden ook al niet en zal het nooit worden bij Ajax.

    1. -buitenkantje rechts-

      Niet mee eens.. Ik vind Babel een uitstekende speler voor op de links voor.. Snel technisch

  13. KBouter

    Je bedoelt..hard lopen met bal…kappen naar binnen draaien en alles vast en te vol zetten in de 16 metergebied?

Comments are closed.