Rentree lonkt voor Fischer

0109viktor_fischer

Voor Viktor Fischer schijnt er eindelijk licht aan het einde van de tunnel. Fischer raakte op 23 februari vorig jaar geblesseerd aan zijn hamstring en is sindsdien uit de roulatie. Naar verwachting kan de Deen volgende week weer voluit trainen en lijkt een rentree aanstaande bij Jong Ajax. Wanneer hij geen last krijgt van een vervelende reactie zal De Boer binnenkort weer een beroep te doen op de speler en hoopt men op een rentree in de thuiswedstrijd tegen FC Twente op 15 februari.

Bron: VI 

Related posts

34 Comments

  1. Henkus

    Komt allemaal goed iedereen lult er op los zijn ook mindere weeke. 9punte is te doen. Lampe kappeee

    1. Sanchez

      9 punten zijn inderdaad te doen, soms vergeten mensen dat we na de winterstop 14 punten achterstonden, en als nog kampioen werden!. Komt goed.

      1. AFCA my World

        Wat jij vergeten bent is,dat de andere clubs toen veel minder punten haalden als dat ze nu doen,en Ajax haalt nu minder punten,nee hoe spijtig het ook die boeren worden kampioen !

        1. AFC98

          Ajax heeft onder frank de boer nog nooit zoveel punten gehaald in de eerste seizoenshelft, dus dat Ajax minder punten haalt klopt niet

      2. KBouter

        Psv wint tegen Willem2 in de laatste 8 minuten nog met 2-1, en vandaag winnen ze tegen NAC met 10 man de hele wedstrijd.Vorig jaar lieten ze in dit soort wedstrijden de punten liggen, maar een gegeven is…als je dit soort wedstrijden nu wint, laat je weinig meer liggen.

  2. AjaxFanAlways

    fischer erin in plaats van kishna. als fischer beter in vorm is. dan Word hij zeker belangrijk.

  3. Hika77

    Ben ik nou echt de enige die nog weet dat Fischer de weken voor z’n blessure als een natte krant speelde??
    Ik hoop dat die z’n oude vorm weer terug heeft hoor maar ik moet het eerst maar eens zien..

  4. nick-afca95

    Weten jullie nog hoe fischer speelde op de flank? Precies, naar binnen trekken en nooit de achterlijn halen. Zet hem maar neer op de plek van andersen. Ik vind fischer net als schone meer middenvelder als buitenspeler

    1. KBouter

      Ben ik het niet mee eens, Fisher gewoon in goede vorm zet je op dit moment met deze selectie linksbuiten, met naast hem op het middenveld een Sinkgraven/Serero-Schone -Klaassen. Mijn voorkeur gaat uit naar Sinkgraven, met Schone als controleur.

  5. Geroldkohlen

    halloo hij is er een jaar uitgeweest!! dus we kunnen niet verwachten dat hij de kar gaat trekken, hij zal ook eerst weer eens wedstrijd ritme moeten opbouwen voordat hij weer kan vlammen!

  6. Velibor

    Mensen we kunnen lullen wat we willen maar dat jong heeft gewoon een jaar niet gespeeld laat staan op niveau, wat verwachten we dan van hem,toch niet teveel hoop ik? Ik ben zelf niet zo’n fan van hem want ik zie liever zo’n type Kishna maar goed zou niet eerlijk zijn om de ellende vd afgelopen weken bij hem op zen schouders te hangen!

  7. Rowdy

    Wat wedstrijden met jong Ajax meedoen en dan weer snel kunnen genieten van de oude Fischer ❤️❤️

  8. Rowdy

    Wat wedstrijden met jong ajax meedoen en hopelijk snel kunnen genieten van de oude fischer ❤️❤️

  9. Robin

    Fischer the best, Fischer we love You, hartjes achter zijn naam…… Sorry hoor maar alsjeblieft zeg…..

Comments are closed.