‘Ajax staat open om Antony, die mag vertrekken bij United, tijdelijk terug te halen’

Een sensationeel gerucht uit Engeland: Ajax zou in de markt zijn om Antony terug te halen naar Amsterdam, zo meldt althans CaughtOffside. CaughtOffside, waar onder meer ook transferexpert Fabrizio Romano een column heeft, meldt dat United heeft besloten om Antony komende winter (tijdelijk) van de hand te doen. Ook Newcastle United en Crystal Palace zouden in de markt zijn voor de 24-jarige vleugelspeler die in de zomer van 2022 voor 100 miljoen door Ajax verkocht werd aan Manchester United.

Antony moet het bij The Red Devils doen met een rol als invaller en de clubleiding vindt dat het beter is om de buitenspeler te verkopen of te verhuren. Volgens CaughtOffside staat Ajax ‘open’ voor een terugkeer van Antony, die indruk maakte tijdens zijn eerste periode bij Ajax.

‘Een verhuurperiode lijkt op dit moment meer waarschijnlijk dan een definitieve transfer. United is ervan op de hoogte dat clubs niet happig zijn op een definitieve transfer van Antony wegens zijn slechte vorm en een gebrek aan wedstrijdritme.’ Om nog maar niet te zwijgen over het hoge priojskaartje. Antony heeft nog een contract tot medio 2027 in Manchester.

Related posts

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.