400 kaarten beschikbaar voor uitduel tegen FK Vojvodina

Er zijn 400 kaarten beschikbaar voor het uitduel met FK Vojvodina, zo meldt Ajax via de officiële kanalen. Het duel tussen Vojvodina en Ajax staat op donderdag 1 augustus op de agenda in Servië. De wedstrijd wordt niet in het stadion van Vojvodina gespeeld. Dat wordt namelijk verbouwd. Er wordt uitgeweken naar de TSC Arena in Backa Topola. Kaarten zijn beschikbaar voor 23,91 euro per kaart. De kaartverkoop start woensdag 10 juli.

Ajax geeft ook een veiligheidsadvies voor supporters die afreizen naar Servië. Door de lokale autoriteiten wordt namelijk aangeraden om niet in Novi Sad, maar in Belgrado te verblijven om vervolgens op de wedstrijddag af te reizen naar het stadion in Backa Toploa. ‘De omwisselprocedure zal naar verwachting op de wedstrijddag plaatsvinden in Backa Topola. Ajacieden met een kaart ontvangen in aanloop naar het uitduel meer informatie.’

Related posts