Nog onduidelijkheid waar toekomst Naci Ünüvar ligt

Naci Ünüvar werd afgelopen seizoen door Ajax verhuurd aan FC Twente. Eind juni keert de aanvaller dus terug naar Ajax. De vraag is of de 20-jarige Ünüvar van de nieuwe trainer Farioli een nieuwe kans krijgt. Aangezien FC Twente nog op zoek is naar een buitenspeler, is een definitieve overstap naar Twente wellicht ook een optie. Gezien het feit dat Ünüvar nog tot medio 2026 onder contract staat bij Ajax zal FC Twente dan met een transfersom over de brug moeten komen. Hoe hoog die dan zal zijn is nog onduidelijk.

“Ünüvar kan dé oplossing zijn voor FC Twente”, aldus Milan Keskin van Footballtransfers.com. “De linksbuiten is wellicht nog niet van het niveau dat FC Twente nastreeft, maar heeft wel het Potential om ooit de top te bereiken. Weet Oosting hem aan de praat te krijgen, dan kan Ünüvar een sensatie worden in De Grolsch Veste.”

Related posts