Ajax Vrouwen met 5-2 te sterk voor FC Utrecht Vrouwen

De Ajax Vrouwen hebben zondag een ruime thuiszege op FC Utrecht geboekt. Het werd op sportcomplex de Toekomst 5-2. Via Yohannes en Grant pakten de Ajax Vrouwen een 2-0 voorsprong maar het was Eshly Bakker die er in vier minuten 2-2 van maakte. In de tweede helft wisten de Ajax Vrouwen via Hoekstra opnieuw de voorsprong te pakken. Even daarna was de thuisploeg dicht bij een uitbreiding van de marge, maar Quinty Sabajo raakte de lat. De 4-2 viel uiteindelijk via Leuchter en in blessuretijd maakte Grant haar tweede en was de 5-2 overwinning een feit.

Opstelling Ajax Vrouwen: Van Eijk, Noordam, Spitse, De Sanders, Weerden (85. Verhoeve), Sabajo (74. Noordman), Van Gool, Yohannes (85. De Klonia), Grant, Leuchter (74. Tolhoek), Hoekstra (60. Keukelaar)

Related posts