Video: Kale en Kokkie en het gênante verlies in Utrecht

Na de gênante nederlaag tegen hekkensluiter FC Utrecht ging Ajax-trainer Steijn zichtbaar somber naar de persconferentie. Wat er door hem heen ging toen het beslissende doelpunt tegen de Amsterdammers werd gemaakt? “Dan kun je natuurlijk wel door de grond zakken.” En het lijkt erop dat onze vaste Ajax-analisten Kale en Kokkie ook door de grond kunnen zakken. “Je kan beter Bert en Ernie voor de groep zetten”, zegt Kokkie. De grote vraag is nu: kan Steijn zijn positie behouden? Kokkie denkt dat het beter is als Steijn zo snel mogelijk wordt ontslagen. Maar daar denkt Kale iets anders over. “Wat krijg je dan ervoor terug”, vraagt hij zich hardop af. “Dit seizoen is klaar. Je kan nog beetje hopen dat je Europees ver komt, maar de competitie is vergald”, aldus Kale.

Related posts