Ajax Vrouwen winnen Klassieker: 0-1

De Ajax Vrouwen hebben zaterdagmiddag de uitwedstrijd tegen Feyenoord met 0-1 gewonnen. De Ajacieden kregen in de eerste helft volop kansen maar gescoord werd er niet. De Ajax Vrouwen gingen de tweede helft met dezelfde elf op jacht naar een doelpunt en leek Hoekstra de openingstreffer te maken. Na een prachtige voorzet van Lily Yohannes schoot Hoekstra echter vrij voor het doel hoog over. Niet veel later was het wel raak en wist Hoekstra met een kopbal de 0-1 te scoren. Daar bleef het uiteindelijk ook bij. Het volgende duel van de Ajax Vrouwen is woensdagavond om 20:00 uur. Dan wacht een uitwedstrijd in de laatste voorronde van de UEFA Women’s Champions League tegen FC Zürich.

Opstelling Ajax Vrouwen: Van Eijk; Noordam, De Sanders, Spitse, Weerden; Yohannes, Van Gool, Sabajo (71. Noordman); Grant (90. Tolhoek), Leuchter, T. Hoekstra (81. Keukelaar).

Related posts