Ajax Vrouwen met 5-0 te sterk voor vv Alkmaar (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen hebben zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen de vrouwen van vv Alkmaar met 5-0 gewonnen. Door dit resultaat is de achterstand op de vrouwen van FC Twente teruggebracht tot twee punten en hebben de vrouwen zich geplaatst voor de voorronde van de UEFA Women’s Champions League. Vanaf het begin hadden de Ajax Vrouwen het betere spel al resulteerde dat in de eerste helft maar in één doelpunt van Doorn. In de tweede helft bracht Leuchter met twee treffers de stand op 3-0. Niet veel later scoorde Doorn haar tweede treffer en schoot Kruize de 5-0 eindstand op het bord. 

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop; Kardinaal, De Sanders, Doorn, Weerden (79. Keijzer); Spitse, Sabajo (46. Van Gool), Noordam; Grant (79. I. Hoekstra), Leuchter, Bakker (63. Kruize)

Related posts