Ajax Vrouwen winnen nipt van Telstar

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond met pijn en moeite gewonnen van de vrouwen van Telstar. In Velsen-Zuid werd het eerder dit seizoen nog 2-7 voor de Ajacieden maar dat zat er vrijdagavond niet in. Het openingsdoelpunt viel dan ook pas in de tweede helft via Hoekstra. De treffer bleek uiteindelijk ook de winnende. In de tweede helft werd nog wel een doelpunt van Ajax afgekeurd vanwege hands. Volgende week speelt de ploeg van Suzanne Bakker in Eindhoven tegen PSV. Daarna volgt een breek van een maand. Begin maart staat dan de Klassieker op het programma. Die wedstrijd wordt in de Johan Cruijff Arena gespeeld.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop; Kardinaal (46. Van Gool), De Sanders, Doorn, Verhoeve; Spitse, Sabajo, Noordam; Grant (60. I. Hoekstra), T. Hoekstra, Weerden (73. Bakker)

Related posts