Jong Ajax speelt gelijk tegen Jong PSV: 2-2

Jong Ajax heeft de eerste seizoenshelft afgesloten met een gelijkspel. De ploeg van John Heitinga speelde met 2-2 gelijk op bezoek bij Jong PSV. In het Philips Stadion kwam Jong Ajax vlak voor rust op voorsprong door een treffer van Banel en dat was gezien het spelbeeld ook verdiend. De eerste grote kans van Jong PSV ging er in de tweede helft wel meteen in, Tielemans passeerde Setford in de lange hoek: 1-1. Jong Ajax nam na de gelijkmaker weer het heft in handen en dat resulteerde al snel in opnieuw een voorsprong en het was Vos die de 1-2 op het bord schoot. Jong PSV kwam een kwartier voor tijd wederom langszij. Invaller Jimenez draaide na mistasten van Setford een hoekschop direct in het doel en daar bleef het uiteindelijk ook bij. Op 6 januari hervat Jong Ajax de competitie met een thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven. 

Opstelling Jong Ajax: Setford; Regeer, Aertssen, Warmerdam, Hato (62. Gooijer); Vos, Fitz-Jim, Hlynsson; Rasmussen (77. Hansen), Lucca, Banel (62. Misehouy)

Related posts