Ajax Vrouwen spelen gelijk tegen Arsenal: 2-2

De Ajax Vrouwen hebben dinsdagavond in de tweede voorronde van de UEFA Women’s Champions League een knap resultaat behaald in de uitwedstrijd tegen Arsenal. Romee Leuchter opende na achttien minuten de score uit een assist van Chasity Grant. Echter kwam de thuisploeg snel langszij via een treffer van Blackstenius. In de tweede helft werd Arsenal sterker en kreeg het een strafschop al leek de overtreding buiten de zestien te worden gemaakt. Little pakte het cadeautje uit en schoot Arsenal op een 2-1 voorsprong. De Ajax Vrouwen deden er alles aan om de gelijkmaker alsnog binnen te schieten en die goal kwam uiteindelijk ook in de slotfase. Het was opnieuw Romee Leuchter die doel trof en daarmee hebben de Ajax Vrouwen volgende week nog alle kans om in de thuiswedstrijd de groepsfase van de UEFA Women’s Champions League te bereiken.

Related posts

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.