Ajax Resale van start; F-side volgt later

Natuurlijk wil iedereen wel een competitiewedstrijd van Ajax bijwonen maar de thuiswedstrijden in de ArenA zijn meestal uitverkocht. Toch zijn er lege plaatsen te zien in het stadion omdat iedereen wel een keer verhinderd kan zijn of, zoals nu, nog op vakantie is. Daarom heeft Ajax een kaartenmarkt ontwikkelt onder de naam Ajax Resale. Vanaf komend seizoen is het mogelijk om je kaart via Ajax Resale te koop aan te bieden of te kopen. Ajax Resale is de officiële en veilige manier om je tickets te verkopen of laatste tickets te kunnen kopen. Hoe Ajax Resale werkt lees je hier.

Ajax Resale is nog volop in ontwikkeling en omdat voor de F-Side nog extra functies vereist zijn start de lancering voor F-siders later dan voor de andere kaarthouders. Zodra het wel mogelijk is dat ook zij kaarten kunnen verkopen en kopen middels dit systeem worden zij via mail op de hoogte gebracht.

Lees hier meer informatie over de Ajax Resale.

Related posts