Ajax Vrouwen winnen oefenduel van Anderlecht (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen hebben zaterdagmiddag de eerste oefenwedstrijd in voorbereiding op het nieuwe seizoen spectaculair gewonnen van Anderlecht. Op sportpark de Toekomst pakte Anderlecht in de eerste helft de voorsprong en zelfs in de tweede helft stond er een 0-3 score genoteerd. Echter kwamen de Ajax Vrouwen knap terug in de wedstrijd en via Grant, Hoekstra en Tromp werd het een kwartier voor tijd 3-3. De Ajax Vrouwen gingen door en profiteerden van het conditionele verval van de Belgen en via Kruize en Hoekstra werd er uiteindelijk met 5-3 gewonnen. Onze fotograaf Jacques was natuurlijk weer aanwezig.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop; Van der Most, De Sanders, Doorn, Verhoeve; Munsterman, Sabajo, Noordam; Grant, Tromp, Weerden.

Wissels: Van Eijk, De Keijzer, Van der Veen, Van Gool, Kruize, Bakker, Hoekstra.

Related posts